Tässä linkkiä josta pääsee seuraamaan niitä oikeita olutbloggareita joita meikäläinenkin seuraa.

Reittausblogi.

Loistavaa pohdintaa oluesta, ensimmäinen olutblogi jota aloin lukea. Eikä menoa haittaa vaikka mies raumalainen onkin. Blogin oma kuvaus menee seuraavasti:

”Reittausblogi on raumalaisen olutharrastajan kirjoitusperversion toteutuskanava. Reittaus (engl. rating) tarkoittaa asioiden arvioimista. Tässä blogissa paneudutaan panemisen lopputuotteisiin eli arvioidaan oluita, suoritetaan rinnakkaismaisteluja tai tarinoidaan muuten vaan tiukkaa olutasiaa. Asiaan pyritään suhtautumaan sen vaatimalla vakavuudella ja ennen kaikkea rakkaudella.”

JaskanKaljat.

Mielestäni toinen Suomen ”suurista” olutbloggareista. Itse olen todennut oman maku liippaavan todella läheltä Jaskan mietteitä. Blogia kuvaillaan sen sivuilla tähän malliin:

JaskanKaljat blogi on joensuulaisen olutnautiskelijan olutblogi. Kirjoitan blogissani mm. olutarvioita, olutsuosituksia (Jaska suosittelee), panimoartikkeleja (suomalaiset panimot –tutuksi) ja kaikkea muuta näihin oluisiin liittyviä juttuja. Blogin päätarkoituksena on tarjota lukijoille mahdollisimman monipuolinen lukukokemus oluiden maailmaan. Blogissani on näkyvillä myös TOP5 –listani ja lista kaikista maistamistani oluista.

Mainokset